Klubbeneset offisielt åpnet i strålende høstvær

/

Søndag 4. september ble BCC Harstads nye utfluktssted offisielt åpnet med brask og bram.

Etter at BCC Harstad i mange år har vært på utkikk etter et egnet sted for utflukter, turer og sammenkomster for både barn, ungdommer, familier og seniorer, ble det vinteren 2022 klart at vi fikk leie Klubbeneset, på vestsiden av Austerfjorden, i Kvæfjord kommune. Eiendommen ligger flott til ytterst i Austerfjorden og omfatter en hel halvøy på 28 mål, med både innmark, løvskog, strandlinje, svaberg, to støer (steinmoloer), bolighus, redskapsbod og to små driftsbygninger med renoveringsbehov.

Seinvåren og sommeren 2022 har gått med til å klargjøre og ta stedet i bruk, og søndag 4. september var det duket for å markere denne milepælen i Harstadmenighetens historie.

En liten samling åpnet det hele, bestående av litt informasjon og en appell av Bjørn Stene. Stene har vist stor begeistring for å dekke behovet for et sted der barn, ungdom, voksne og seniorer kan samlestil oppbyggelige, trivelige og samfunnsskapende aktiviteter innenfor trygge, positive og sunne rammer. Med langsiktig leieforhold for Klubbeneset på plass, ligger forholdene svært godt til rette for nettopp dette, noe en framtidig utvikling av stedet også vil kunne underbygge.

Programmet fortsatte med nydelig middag til alle, og påfølgende aktivitetsløype for alle barn i søndagsskolealder. Videre ble det frisbeegolfkonkurranser for flere aldersgrupper, samt volleyball og hoppeslott.