Frivillig innsats på BCCs sommerstevne 2023

/

Vi i BCC Harstad har gjennomført ulike aktivitetstilbud med frivillig innsats, for venner i alle aldre som var sommerstevnet på Oslofjord Convention Center i år.

Det er mange oppgaver som skal fylles under stevnene våre, og i år fikk vi ansvaret for daglige aktivitetstilbud rundt om på Brunstad, og en highlights-kveld for søstre i alderen 13-36 år.

En liten gruppe har jobbet med planleggingen siden starten av 2023, men under stevnet i juli fikk vi alle være med på å løfte stevnet for venner som kommer fra alle verdens hjørner. Vi har hatt aktivitetsboder med utlån av ulike spill og sommerleker, badstue på Odden, et karaokerom og «rebusløype» med QR-koder i skogen for de turglade. Vi har jobbet på skift med hverandre, og i forbindelse med festkvelden for unge søstre jobbet en større gruppe med opprigg, gjennomføring og nedrigg. Det har vært utelukkende positivt og en stor glede å bidra med frivillig arbeid på det vi elsker å kalle Verdens Beste Sted!

Jentene øver på noe av underholdningen for kvelden.